Over
B&B Real Estate

Over ons

B&B Real Estate werd opgericht door Jerry Berckmans en Pierre Beerens met als doel meergezinswoningen te ontwikkelen in de Brusselse rand die zowel qua uitstraling als duurzaamheid mee zijn met hun tijd.

Jerry heeft met zijn bedrijf B&W Real Estate een uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van meergezinswoningen in het Pajottenland sinds een tiental jaren. Hij ontwikkelde reeds meerdere projecten in o.a. Dilbeek, Lennik, Merchtem, Gooik, en Ganshoren. Meer info kan u hiervoor vinden op hun website.

Pierre heeft een ruime ervaring in de verkoop van onroerend goed. Hij startte bij het familiebedrijf en zette zijn carrière verder met de verkoop voor verschillende grote promotoren, waaronder de grootste beursgenoteerde ontwikkelaar van het land IMMOBEL.

Normen
& waarden

Bij B&B Real Estate geloven we in het ontwerpen van projecten die niet alleen functioneel en mooi zijn, maar ook ten goede komen aan de gemeenschap waarin ze zich bevinden. Door nauw samen te werken met onze trouwe lokale partners, streven wij ernaar de hedendaagse noden van de gemeenschap te beantwoorden.

Bovendien willen Jerry en Pierre hun steentje bijdragen aan het milieu. Ze gebruiken daarbij enkel kwalitatieve bouwmaterialen die future proof zijn. Zo genieten niet enkel toekomstige inwoners, maar ook de daaropvolgende generaties van inwoners van de appartementen. Met projecten zoals Hallepoort, waarbij ze bijna-energieneutraal (BEN) bouwen, wil B&B Real Estate environmental awareness creëren.

Hedendaags mooie, moderne uitstaling en woonkwaliteit zijn criteria waar B&B Real Estate zich extra hard voor wil inzetten. Vooral de moderne look en het design hebben ze te danken aan hun vaste architect Lemaire- Longeval. Jerry en Pierre ambiëren de woonkwaliteit van de inwoners te optimaliseren. Zo investeren ze in thermische isolatie en energiezuinige gebouwen voor een betere toekomst van de inwoners.

Bent u op zoek naar een projectontwikkelaar die uw droom stap voor stap kan waarmaken?

Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren,
samen bouwen wij aan uw toekomst!