Het nieuwbouwproject Hallepoort bestaat uit 41 appartementen en 1 kantoorruimte en bevindt zich op 15km van Brussel. De moderne appartementen zijn uitgerust met hedendaagse technologieën en worden gekenmerkt door moderne architectuur.

Twee van de 41 appartementen worden bekroond tot luxevastgoed. Dit betreft twee penthouses met plafonds in de eetruimte tot wel vier meter hoog.

Bijna alle appartementen zijn voorzien van westelijke terrassen met zicht op groene velden. . Ideaal dus om na de stadsdrukte in een vertrouwde omgeving op adem te komen.

In de ondergrondse parking zullen 50 staanplaatsen komen, alsook laadpalen. Bovendien wordt het ook mogelijk om gebruik te maken van verschillende deelwagens.

Het project Hallepoort wordt uitgerust met zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming en thermische isolatie om een bijna-energieneutraal (BEN) gebouw te garanderen. Bovendien worden de appartementen akoestisch geïsoleerd om de privacy van de inwoners te respecteren.

De appartementen zijn gelegen op een belangrijke toegangsweg net buiten het centrum van Halle met alle nodige voorzieningen. Winkels, supermarkten en scholen zijn makkelijk te fiets of te voet te bereiken. En ook sportievelingen kunnen terecht in het sportcomplex De Bres, Sportoase Hallebad of jeugdbewegingen in de buurt.